• Rreth nesh

   

   

  Të nderuar vizitorë ngrohtësisht ju mirëpresim në auto sallonin tonë  dhe ju falënderojmë për interesin tuaj dhe vizitën në faqen tonë të internetit.

  Kompania jonë Erber automobiles me seli në Prizren veprimtarinë kryesore e ka shitjen e maiknave të përdorura të markave të ndryshme.
  Kompania jonë tashmë ka diku 19 vjet që bën importimin e makinave dhe në këtë biznes ka një përvojë të madhe.

   

  Ne vazhdimisht ofrojmë  përzgjedhje  të madhe të makinave të mirë-ruajtura e të përdorura.
  Shikoni ofertat tona dhe bëni përzgjedhjen tuaj.
  Eshtë kënaqësia jonë të ju ftojmë që të bëni vozitjen tuaj testuese para se ta bleni atë
  Në rast se jeni duke kërkuar për një markë të veçantë të automjeteve, athere jemi në shërbimin tuaj.
  Për të gjitha automjetet sigurojmë një garancion prej gjashtë muajsh.

  Auto salloni Erber ndodhet në afërsi të pompës së benzinës Kabashi, në magjistralen
  Prizren-Gjakovë.

  Ju deshirojmë qaste të këndshme në shikimin e ofertave tona

  Ekipi Erber.

  Erber Automobilat nga Erber