Të nderuar klientë, autosalloni Erber në Prizren ju ofron vetura cilësore të brendeve të njohura botërore.

Kompania jonë me një përvojë të madhe 20 vjeçare bën importimin e veturave të mirëmbajtura dhe shumë cilësore me një përzgjedhje të madhe.

Për informacione të detajuara na vizitoni ne faqen tonë të internetit…

Cilësia jonë – zgjedhja juaj –

Autosalloni Erber ndodhet në afërsi të kontrollit teknik “Kabashi”, në magjistralen Prizren-Gjakovë.

Ju mirëpresim – Autosalloni Erber – Prizren